Buenos Aires, deel 2
Door: Vincent
Blijf op de hoogte en volg Vincent en Nanja
28 Augustus 2008 | Argentinië, Buenos Aires
Na het negatieve bericht van gisteren hier een behoorlijk positiever stuk. Ik was niet van plan om jullie nou dagelijks lastig te vallen, maar ik weet dat mensen zich anders zorgen maken. Daarom dit snelle vervolg.
Vandaag werd ik dan eindelijk gepakt door Buenos Aires. Opeens ging het knopje om en heb ik lopen genieten. Ik heb een bezoek gebracht aan de arme arbeiderswijk La Boca die huizen heeft van golfplaten die in alle kleuren van de regenboog geschilderd zijn. (Fotos lukt nog niet, dus je moet maar even googlen) Ik was er vroeg en kon de wijk zien ontwaken. Langzamerhand kwamen de bussen toeristen en kwam ook de wijk tot leven. Ik heb nog nooit zo´n gave buurt gezien.
Dit is leukste wijk waar ik ooit geweest ben. Het ziet er fantastisch uit, eindelijk een beetje toeristische instelling en op elke hoek staan paren de tango te dansen. De souvenirs zijn natuurlijk allemaal hetzelfde, maar elke winkel heeft zijn eigen tangocd aan en daardoor klinkt overal deze mooie muziek. De tango heeft mij gegrepen.
Toen ik de bus terugnam de stad in heb op mijn gemak door de grote straten gelopen (5 rijen dik per op één weg is geen uitzondering) en alle boek en cdwinkeltjes binnen gewandeld. Honderden tangocds gevonden en met moeite alles teruggezet. Dat komt in december pas.
Vanavond om 22u, 3u bij jullie, neem ik de bus naar Neuquen en verlaat ik deze gave stad. Je moet even wennen, maar zodra je het vervoer, de mensen en de stad zelf doorhebt is het een avontuur van jewelste. Eindelijk is mijn negatieve humeur omgeslagen en ben ik aan het genieten. Hier ging ik voor, hier ga ik door!
Vincent
28 Augustus 2008 - 20:52
Suzanne:
Gaahaaf!!! Ik willook reizen! Vanaf nu gaat je alles helemaal leuk vinden daar! Dat moet! -
28 Augustus 2008 - 21:19
Manoli:
Fijn dat je er nu van kunt genieten! Je hebt vast nog wel eens een keer een baalmoment, maar het wordt vast een superreis. Leuk om te lezen hoe het met je gaat!
28 Augustus 2008 - 21:43
Marise:
Zie je wel!
Ik wist het!
Geniet van al die mooie momemten die nog gaan komen en van het land en de mensen en de cultuur! -
28 Augustus 2008 - 22:06
Melnai:
Lieve vin, ben blij dat je nu positiever bent, maakte me id wel wat zorgen. Ik heb vandaag weer gesprek gehad met wat mensen van ziekenhuis. Ik stuur morgen een mail over hoe en wat. Ik ga zo stappen met mar, vanavond gegeten en film gekeken met Nan, tot mails.
Ik mis je wel een beetje
xxx -
28 Augustus 2008 - 22:06
Melina:
jeetje kan zelfs al me naam niet meer schrijven;) -
29 Augustus 2008 - 06:57
Ciel:
Juh Giesberrrt!
Mooi, dat je stemming weer als vanouds is! In dit berichtje herken ik je gewoon weer helemaal!!
Ik vind je super stoer.
LEEF EN GENIET!!!!!
X, Ciel
29 Augustus 2008 - 14:54
Wendy:
Heey Vin,
Fijn dat je toch kunt genieten van dit alles! En waarschijnlijk wordt het allemaal nog leuker!
Nou geniet en ik zie je volgende berichtje wel weer verschijnen :-)
X Wendy -
29 Augustus 2008 - 15:21
Frank En Marieke:
Hoi vincent,
Fijn om te lezen dat het alweer wat beter met je gaat. Waarschijnlijk ben je nu ook je jetlag te boven. Geniet ze verder!
Groetjes! -
29 Augustus 2008 - 19:52
Sander:
Hey Vincent,
Leuk om dit allemaal te lezen zeg. Laat je niet uit het veld slaan he door een ding. In leiden zijn de pinautomaten ook weleens buiten gebruik. Ik blijf je volgen. Geniet er van.
Sander -
29 Augustus 2008 - 22:01
Nan:
Hee lief!!! Super tof allemaal :D gelukkig hoor ik veel meer van je elke avond op msn :). Kusjes van mij xxx -
30 Augustus 2008 - 05:47
Anneke:
Je had deze reactie van mij kunnen verwachten dus daar komt ie dan: Neuquen wie kent het niet van de AK lessen :P. Cool dat je erheen gaat :)
Fijn dat je weer een boost hebt.
kuskus -
31 Augustus 2008 - 09:36
Barbara:
Vincent,
Fijn dat het genieten is begonnen.Dit is het belangrijkste in het leven.
Ik lees al je verslagen en leef met je mee.
Liefs uit Terneuzen -
31 Augustus 2008 - 10:00
Nanja:
Liefje, ik heb 2 foto's van je geplaatst bij je bericht uit Londen!!! Ik hoop dat al onze smsjes niet te veel gaan kosten :O!! Kusjes van Nan