Eindelijk op weg - Reisverslag uit Londen, Verenigd Koninkrijk van Vincent en Nanja Giesbert - de Haan - WaarBenJij.nu Eindelijk op weg - Reisverslag uit Londen, Verenigd Koninkrijk van Vincent en Nanja Giesbert - de Haan - WaarBenJij.nu

Eindelijk op weg

Door: Vincent

Blijf op de hoogte en volg Vincent en Nanja

25 Augustus 2008 | Verenigd Koninkrijk, Londen

Hallo allemaal, met nog 6.20min op de teller zit ik op het vliegveld van Heathrow te internetten. Het is nu 16.42 lokale tijd en ik moet wachten tot 21.45 tot mijn vlucht naar BA vertrekt.

Vanmorgen ben ik eindelijk vertrokken. Met de trein van Leiden naar Brussel. Uiteraard vertraging en dus al de eerste dosis, lichte, stress. Na eerst geluncht te hebben op het vliegveld van Brussel (€19,- voor drie simpele maaltijden, afzetters!!!) Daarna hebben Nanja, Melina en ik afscheid genomen wat gelukkig nog al meeviel. Hm hm. Toen door de douane. Wat een gemak vergeleken met Schiphol.

Aangekomen op Terminal 5 in London en met een bus naar Terminal 4 gegaan alwaar ik nu zit. Ik moest weer door de douane waar zo'n beetje alles uitmoest en nog piepte het apparaat. Ik heb nog 4minuten en moet het dus kort houden, maar tot nu toe verloopt alles prima. Hoe ze mijn ingesealde backpack hier gaan krijgen weet ik niet. Of ik hem straks in BA op de lopende band gaan vinden zou ik ook niet weten, maar ik wacht het af. Ik ga nu een klein hapje eten, want als ik daarmee moet wachten totdat ik in het vliegtuig zit dan duurt het een eeuwigheid.

Het volgende stukje dat jullie zullen lezen is vanuit BA, ik ga nu eten. Hou jullie taai, want dat doe ik ook.

Adios, Vincent

• 25 Augustus 2008 - 21:51

Melina:

Het viel idd mee gelukkig hoewel ik enige traantjes voelde. Je zit nu in het vliegtuig. Sms als je geland bent:D
    Dikke kus

• 25 Augustus 2008 - 22:31

Nanja:

Hoi lief, ik vind het wel een raar idee dat je rond deze tijd hoog boven de Atlantische Oceaan vliegt en ik zal opgelucht zijn als ik morgenmiddag een smsje van je krijg dat je veilig geland bent in BA!!! Het afscheidnemen viel wel mee idd, maar ik heb me groot gehouden ;) hihi. Maak er een fijne tijd van schatje xxxxx

• 26 Augustus 2008 - 08:35

Nanja:

Hee liefje, ik heb net op de site van British Airways gekeken en je vlucht opgezocht en zag dat je net geland was in Sao Paulo. Nog geen minuut later krijg ik je smsje dat je veilig bent geland in Brazilië en dat je wacht op de nieuwe passagiers die met je meevliegen naar BA!!! Nog geen 5 uur vliegen meer en dan ben je in Argentinië :D. Ben erg blij dat je heel bent aangekomen in Latijns-Amerika! Ben wel een beetje zenuwachtig geweest... Hoe ging je vlucht en kin je het een beetje volhouden??? Ik hoop je snel via internet te spreken :D. Lieverd, suc6 nog ff. xxxx Nan

• 27 Augustus 2008 - 06:59

Eveline:

Gelukkig, je bent veilig geland. Weer een zorg minder. Nu kan het grote avontuur echt beginnen. ben benieuwd of je je winterjas echt nodig hebt omdat in je sms'je stond dat je op een terrasje zat.
    We wachten met smart op je volgende bericht.
    Liefs,
    Mams.

• 27 Augustus 2008 - 12:34

Eveline:

Vince, weet je dat Bariloche de HOOFDSTAD is van de CHOCOLADE.
    Heb dit zojuist gelezen op een site.
    Kijk maar uit met eten.
    Liefs Mams

• 27 Augustus 2008 - 17:13

Anneke:

Dacht al shiiiiit vertraging straks mist hij zn aansluitingen :P
    Veul plezier.
    xx