Laatste week, laatste loodjes - Reisverslag uit Leiden, Nederland van Vincent en Nanja Giesbert - de Haan - WaarBenJij.nu Laatste week, laatste loodjes - Reisverslag uit Leiden, Nederland van Vincent en Nanja Giesbert - de Haan - WaarBenJij.nu

Laatste week, laatste loodjes

Door: Vincent

Blijf op de hoogte en volg Vincent en Nanja

18 Augustus 2008 | Nederland, Leiden

Hallo allemaal,

Met een enorme grijns zit ik dit bericht te typen. Ik ben zojuist gebeld door http://www.rotsvast.nl (zoek op Leiden, Leiden tussen €800 en €1000) dat mijn huis verhuurd is. Aanstaande vrijdag zal een Nederlands meisje dat haar stage in Leiden gaat lopen voor drie maanden mijn huis overnemen, en zo mijn reis bekostigen. Het duurde even want ze wilde er eigenlijk korter in, maar zoals gewoonlijk hield ik mijn poot stijf bij de onderhandelingen. Nu zal alleen mijn huis 3,5 week voordat ik thuiskom leeg staan, maar dat moet geen probleem zijn.

Het is dus nu precies een week voordat ik vertrek (en nog drie uur voordat ik naar Londen vlieg.) De slaapplaats in Buenos Aires (vanaf nu BA) is geregeld, de tussenstop op weg naar Bariloche in Neuquen (NQ) is afgesproken en de mijn hostel in Bariloche is geboekt. http://www.rucahueney.com De school heeft ondertussen mijn spullen klaarliggen en de plannen voor Argentinië zijn gemaakt. Met mijn vader is ondertussen een Spaans beginnetje gemaakt dus ik ben er helemaal klaar. De rest van de week bestaat eigenlijk vooral uit mijn huis opruimen en spullen naar mijn ouders verhuizen. Donderdagavond nog een afscheidsfeest. Mocht je daarbij willen zijn mail dan Nanja even ;)

Het volgende bericht zal of zondagavond zijn of volgende week vanuit BA. Ik heb er keiveel zin in.Let's go!

Adìos, Vincent

• 18 Augustus 2008 - 11:28

Nanja:

Mijn e-mail adres is nanja_de_haan@hotmail.com of bel me op 0623942413

• 18 Augustus 2008 - 11:29

Nanja:

En ik ben natuurlijk mega trots op jou lieverd!!!! XXXXX

• 18 Augustus 2008 - 12:18

Melina:

Heb donderdag een avonddienst tot 11, ga proberen te ruilen en anders dan kom ik na 11en;)
    Ga je wel missen hoor
    (K)

• 18 Augustus 2008 - 18:00

Els De Haas:

Ha Vincent,

Wat heerlijk voor je, dat je huis verhuurd is. Dat scheelt heerlijk in de kosten.
    We wensen je een heel goede reis toe en we horen weer graag van je!

• 20 Augustus 2008 - 17:36

Suzanne:

Hey Vincent!
    Veel plezier he hee!

• 24 Augustus 2008 - 11:49

Manoli:

Donderdag was ik nog onderweg van Lanzaroite naar huis :-)
    Fijn dat je huis verhuurd is!

• 24 Augustus 2008 - 11:50

Manoli:

Oi? -i dus ;-)

• 24 Augustus 2008 - 15:00

Leidendevil:

alles leuk en aardig dat jij naar de andere kant van de wereld gaat maar wie gaat er dan trommelen bij ZZ?

moet ik zo nu en dan nog wat uitslagen hier neerzetten?

veel plezier,hou je goede gezondheid en vooral ook een veilige reis toegewenst

gr Peter