Geen weg meer terug
Door: Vincent
Blijf op de hoogte en volg Vincent en Nanja
11 Juli 2008 | Nederland, Leiden
Vandaag heb ik weer een stapje dichter naar Argentinië gezet. Op school afscheid genomen van een team geweldige mensen, én mijn ticket geboekt voor het vliegtuig. Dat laatste viel nog niet echt mee, want mijn vader (die zoals de meeste wel weten de laatste maand mee gaat reizen) had een goedkoop ticket gevonden maar met een andere vliegtuigmaatschappij dan degene die ik op het oog had. Nou maakt dat niet uit, maar we wilden heel graag samen terugreizen en dat kon hierbij niet. Maar voor enkele tientjes extra is dan wel eindelijk een vlucht geregeld, ook al is het vanuit Brussel. Wat zijn de gegevens dan precies nou let op:
Maandag 25 augustus vlieg ik om 15.30 naar London, waar ik tien minuten later aankom; 15.40 ;)
's Avonds om 21.45 vertrek ik zuidwaarts richting Buenos Aires, met een tussenstop in Sao Paulo, en aankomstdatum 26 augustus, 9.50u.
Heerlijk ik heb er zin in.
ps, schrijf je in op de mailinglijst, dan krijg je elk berichtje automatisch in je mailbox.
12 Juli 2008 - 03:34
Melina:
Het komt idd steeds dichter bij. Nog anderhalve maand. Gelukkig ben ik al ingeschreven voor deze mailing dus krijg ik alle mailtjes gelijk te lezen. Vin, ik zal je gaan missen maar we houden zeker contact he;) via mail, sms, msn, bel (als dat allemaal lukt)
Kus van je kleine zusje (die het er best wel een beetje moeilijk mee heeft) -
12 Juli 2008 - 11:54
Nelleke:
Toppie! Gelukt! -
12 Juli 2008 - 14:17
Ciel:
Juh Giesberrrt!
Dit moet een heerlijk gevoel zijn: vrij(heid) en avontuur voor de boeg. Laat de wind maar waaien!
XXX -
14 Juli 2008 - 19:44
Caecil:
Juh Giesberrrt!
Heppie 't gehoorrrd tan? In Bariloche woont waarschijnlijk een van de meest gezochte Nazi's..... misschien kan je mee helpen zoeken? -
31 Juli 2008 - 19:48
Nan:
Hoi lief,
Jammer dat alleen jij naar Argentinië gaat, anders zou deze link helemaal kloppen ;). Nog 25 dagen voor vertrek, ik hoop dat je een hele fijne tijd tegemoet gaat!!!
xxxx Nannie -
12 Augustus 2008 - 05:14
Thea Kleinrouweler:
Hoi Vincent,
Ik lees zojuist het avontuur wat je tegemoed gaat, gewéldig zeg!!! Ik wens je een hele goede reis en een geweldig mooie tijd daar!
Groetjes, Thea