Mini-update: fotos - Reisverslag uit Comodoro Rivadavia, Argentinië van Vincent en Nanja Giesbert - de Haan - WaarBenJij.nu Mini-update: fotos - Reisverslag uit Comodoro Rivadavia, Argentinië van Vincent en Nanja Giesbert - de Haan - WaarBenJij.nu

Mini-update: fotos

Door: Vincent

Blijf op de hoogte en volg Vincent en Nanja

26 November 2008 | Argentinië, Comodoro Rivadavia

Hallo allemaal,

We gaan zo uit Comodoro Rivadavia weg. Een klein plaatsje 5uur zuidelijk van Puerto Madryn. We zaten bij een supergezellig gezin in huis en hebben uren zitten praten de afgelopen dagen. Ik dan vooral in het Spaans en pa met handen en voeten. Over een paar uur gaan we naar Perito Moreno aan de westkust, een paar dagen gletsjers en mooie parken bezoeken. Daarna naar Vuurland, Ushuaia, voor nog meer dagtochten.

We hebben hier ook wat fotos online gezet van Puerto Madryn. We hebben er honderden maar ja, je moet keuzes maken, dus hier drie linkjes naar beestjes, oja en Mar del Plata.

Mar del Plata: http://www.mijnalbum.nl/Album=CHBF7H3D

Puerto Madryn: http://www.mijnalbum.nl/Album=3HWJQYWT

Punta Tombo: http://www.mijnalbum.nl/Album=TUTUX8IM

Oja, en voor degene die zo klagen over het weer, wij hebben het ook niet makkelijk, we zijn getroffen door een hittegolf, de warmste in 53 jaar!!! We zijn zo bruin, dat is echt niet leuk meer hoor :P

Groeten, Vincent y Menso.

• 26 November 2008 - 18:34

Daantje En Toon :

pffff nou jullie hebben het echt zwaar dan zeg een hittegolf en dan nog bruin worden ook.....tssss schandelijk gewoon.
    nee dan zijn wij heel blij met dit k*tweer hier ;)
    gave foto's!!! en lekker genieten weer
    (K) daan en toon

• 26 November 2008 - 19:48

Bien:

Dat moet inderdaad niet makkelijk zijn. Sterkte hoor! :)

Groetjes Bien

• 26 November 2008 - 19:52

De Vrouwen:

Lieve Mannen, hier een berichtje van jullie vrouwen uit huize Giesbert. Ik (Melina) wil als souvenir graag zo'n klein pinguino'tje (geslacht maakt niet uit;)) en mama wil graag een koelkastmagneet met pinguino (dat geslacht maakt ook niet uit:P)
    Vincent, het is goed dat je een rood t-shirt aanhad anders had ik je niet herkend op de foto met de pinguino.
    Erg gaaf trouwens die walvissen, heb je ook foto's van de orka's?
    Veel reisplezier verder, en niet vergeten in te smeren;)(gelukkig hoeven we dat hier niet te doen,hahaha)
    Kus van ons

• 26 November 2008 - 22:52

Je Eigen Vrouwtje:

Hee lieffie, je foto's had ik natuurlijk allang gezien :D. Echt super super gaaf al die dieren!!! Ik word elke keer staad meer jaloers!Maar nu ik met ons paar daagjes weg bezig ben, krijg ik daar ook kriebels van hoor, heb helemaal zin om met jou in januari naar .... te gaan ;). Hihi, verrassing :). Ik hoop dat jullie lekker blijven genieten van het weer daar, want over 18 dagen ben je weer hier en dan is het koud en nat ;). Dikke kus, ook aan je paps xxxxx

• 27 November 2008 - 19:02

Els De Haas:

Oh, wat super mooi die walvissen en pinguins!
    Gaan jullie maar lekker door met genieten!
    Hartelijke groet van ons allen.

• 30 November 2008 - 09:43

Ciel:

Juh Giesberrrten!
    Het is koud, nat en donker hier, brrr.....
    Maar: van de week had ik een rondleiding in Leiden. Langs het geweldige Huis van Sinterklaas (ik miste één Piet!) en toen de Pieterrswijk in: kleine lichtjes aan Kersttakken in de Diefsteeg, de Pieterskerkchoorrrsteeg en op de Langebrug. En als klap op de vuurpijl naar de Nieuwe Rijn, man, wat is dat toch ieder jaar weer een sprookje!!!
    Ja, het is hier koud, nat en donker, maar in het/mijn Leidse hart is het warm, mmmmmmmm......

Hou nog even vol daar in die warmte, als jullie terugkomen, hangen de lichtjes nog! XXX