Nieuwe reisplannen - Reisverslag uit Leiden, Nederland van Vincent en Nanja Giesbert - de Haan - WaarBenJij.nu Nieuwe reisplannen - Reisverslag uit Leiden, Nederland van Vincent en Nanja Giesbert - de Haan - WaarBenJij.nu

Nieuwe reisplannen

Door: Nanja

Blijf op de hoogte en volg Vincent en Nanja

28 Januari 2008 | Nederland, Leiden

Vincent en ik zijn alweer plannetjes aan het maken. Vincent heeft het plan om na de zomervakantie een paar maanden naar Zuid Amerika te gaan en daar deel te nemen aan een project. Er lopen daar verschillende projecten, o.a. lesgeven aan kindjes. Ik kan helaas niet mee omdat mijn afstudeerstage begint in september. In januari studeer ik af en speciaal daarvoor komt Vincent terug naar huis. Dan willen we voorbereidingen treffen voor een paar maanden samen weg. We willen graag de TransMongolië express nemen. Deze gaat van Moskou naar Beijing. Vanaf Leiden gewoon met de trein naar Brussel en vanaf daar rechtstreeks met een trein naar Moskou. Daar wat rondkijken en dan op de TME. Ik geloof dat deze treinreis bijna 2 weken duurt, tussendoor mag je wel uit de trein natuurlijk ;). Als we aankomen in Beijing willen we natuurlijk de Chinese Muur zien en Vin wil graag wat andere Chinese steden zien. We willen de landen zuidelijk gaan bekijken, zoals Laos, Cambodja, Thailand en ik wil graag naar India. Daar staat de Taj Mahal!!!! Misschien kunnen we vanuit daar ook met een trein terug, anders met het vliegtuig. Hoe, wat en waar is natuurlijk nog niet duidelijk, maar dit lijkt ons super om een paar maandjes te doen!!!!