Maandag 6 augustus is het zover!!! - Reisverslag uit Leiden, Nederland van Vincent en Nanja Giesbert - de Haan - WaarBenJij.nu Maandag 6 augustus is het zover!!! - Reisverslag uit Leiden, Nederland van Vincent en Nanja Giesbert - de Haan - WaarBenJij.nu

Maandag 6 augustus is het zover!!!

Door: Nanja

Blijf op de hoogte en volg Vincent en Nanja

03 Augustus 2007 | Nederland, Leiden

Ja ja, maandag 6 augustus begint onze trip door Noorwegen. We hebben er super veel zin in, omdat we dingen gaan bekijken die we nog nooit hebben gezien. Vincent heeft al eerder door Noorwegen gereisd met de backpack en heeft bv de Lofoten en Trondheim al gezien. Maar aan de zuidkust is hij nog nooit geweest, daar begint onze reis dan ook. Samen zitten we helemaal te popelen om de Prekestolen te gaan zien in Stavanger, we gaan zelfs op de Prekestolen camping staan! Je loopt 3.5 uur naar dit uitzichtpunt, daar hebben we wel een hele dag voor uitgetrokken!

Hier volgt ons reisschema:

Zondag 12/8: Bergen - Trondheim - Bodo
Maandag 13/8: Bodo - Moskenes
Dinsdag 14/8: Moskenes
Woensdag 15/8: Moskenes - Kabelvag
Donderdag 16/8: Kabelvag (fietsen)
Vrijdag 17/8: Fietsen
Woensdag 22/8: Narvik
Donderdag 23/8: Narvik - Oslo
Vrijdag 24/8 t/m dinsdag 28/8: Oslo
Woensdag 29/8: Oslo - Amsterdam

Zondag 12 augustus is misschien een beetje vreemd, maar we komen al in de ochtend aan in Trondheim en `s avonds om half 12 gaan we met de nachttrein naar Bodo. Daar komen we dan de 13e aan om 9 uur in de ochtend :-)

Ik ben van plan om deze site bij te houden tijdens onze reis, we zijn vaak in grote steden dus wil ook foto's op internet gaan zetten!

Kus van Nanja

• 03 Augustus 2007 - 06:57

Eveline Giesbert:

lieve nanja, leuk dat je mij deze site stuurde.
    Ik zal nu geregeld op mijn werk kunnen kijken waar jullie je op dat moment bevinden.
    Ik wens jullie heel veel plezier, geniet ervan en kom weer veilig terug.
    Liefs mams(schoonmams)

• 03 Augustus 2007 - 08:12

Melina:

Heeej broer en schoonzus, leuk zo'n internet verslagje. Kan ik leuk lezen waar jullie zijn. Alvast fijne vakantie. xxx zus/schoonzus

• 05 Augustus 2007 - 21:00

Hennie André:

Heel veel genietmomenten in Noorwegen, enne, pas goed op elkaar en kom heelhuids weer terug. Dikke kus en goede reis xxx